Karaoke huren
bij Stresske!

Het meest eenvoudige
én complete systeem.

Karaoke huren was nog nooit zo eenvoudig.

Eenvoudig

Met Magic-Sing was karaoke huren nog nooit zo eenvoudig, het meest complete karaoke systeem verkrijgbaar op de entertainment markt, met kernwoorden als compact, stabiel, supersnel, eenvoudig aan te sluiten en eenvoudig te bedienen, is dit systeem geschikt voor zowel particulier thuisgebruik als professioneel gebruik.

Meer dan 100.000 nummers

Met meer dan 100 verschillende songchips in meer dan 15 verschillende talen beschikt u snel over een uitgebreide liedjeslijst van meer dan 100.000 nummers.  Kies je favoriete liedje, druk de code in en zingen maar.

Karaoke huren.

!!! PROMO: NU MET GRATIS 1000 LIEDJES EXTRA !!!

U kan dit fantastische karaoke systeem huren voor leuke party’s, kerstfeestjes, nieuwjaarsrecepties, verjaardagsfeesten, teambuildings, etc.

Download de complete songlijst hier.

We bieden u 4 samengestelde pakketten die steeds meer uitgebreid zijn.

MagicSing karaoke huren pakket 1

Pakket 1

vanaf 75 euro/dag

Basispakket dat bestaat uit 2 draadloze microfoons, een afstandsbediening en meer dan 2000 Engelstalige en 300 Nederlandstalige liedjes.

MagicSing karaoke huren pakket 2 met 1 speaker

Pakket 2

vanaf 100 euro/dag

Karaokesysteem met een geluidsbox met ingebouwde versterker om een perfect geluid af te leveren tot ongeveer een 40-tal personen.

MagicSing karaoke huren pakket 3 met boxen en 1 monitor-tv

Pakket 3

vanaf 175 euro/dag

Karaokesysteem, 2 luidsprekers op statief én 1 tv-toestel voor de zanger(es).  Je sluit dit systeem verder aan op je eigen TV of beamer.

MagicSing karaoke huren pakket 4 met boxen en tv's

Pakket 4

vanaf 225 euro/dag

Pakket 4 is het complete pakket dat bestaat uit het karaoketoestel, 2 luidsprekers op statief, een kleine en een groot tv-toestel.

meisjes met microfoon

Kinderkaraoke met de grootste Studio100 hits.

Maak er een knal verjaardagsfeest of communiefeest van en huur nu deze superleuke Studio100 karaoke meezingmicrofoon met de grootste hits van K3, Samson & Gert, Kabouter Plop, Maja de Bij maar ook Mega Mindy, Piet Piraat en vele andere.  Ongeveer 60 nummers beschikbaar.

Huur deze kinderkaraokeset bestaande 2 microfoons met kabel en een geluidsbox met ingebouwde versterker al reeds vanaf 70€.  Deze karaokeset sluit je supereenvoudig aan op je eigen TV-toestel.

Extra TV-toestellen, beamer, lichteffecten, rookmachines, enz zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Goed om te weten

Swingpaleis

Meer dan 10 verschillende talen mogelijk

Extra liedjes in meer dan 15 verschillende talen zijn extra bij te huren.
Bestel de songchips hier.

Sinking karaoke. Nice handsome delighted man holding a microphone and singing a song while singing karaoke

Extra’s huren

Eventuele extra’s die u kan inhuren zijn sfeerverlichting, dansvloerverlichting, beamer met projectiescherm, extra geluidsboxen.

Flying colours against friends singing at karaoke

Karaokeavond met DJ

Wenst u een karaokeavond die volledig verzorgt wordt door een entertainer die tussendoor ook keileuke plaatjes kan draaien.  Neem dan even contact op voor meer info, beschikbaarheid en prijzen.  Wij bieden u enkel professionele karaoke DJ’s met jarenlange ervaring.

bachelorette party, karaoke, music concert and holidays concept - three happy young women or girls band singing on night club stage

Kopen

Natuurlijk bent u overtuigd van de eenvoud en de kracht van MagicSing karaokeapparatuur.
Voor de aankoop van het systeem verwijzen we u graag door naar www.magic-sing.be.