Discobar met DJ voor huwelijksfeesten

NEEMT U, STRESSKE, ALS PARTNER VOOR DE ORGANISATIE VAN UW HUWELIJKSFEEST?

Onze jarenlange ervaring in huwelijksfeesten heeft ons de mogelijkheid gegeven om mee te groeien in de evolutie van deze unieke events.  

Een huwelijksfeest is vandaag de dag meer dan enkel een lekker buffet en een dansavond.  U wil graag een bepaalt cachet geven aan uw bruiloft, een sfeer creëren en een onvergetelijk plaatje schetsen.

Wij bieden u dus niet enkel een gepassioneerd DJ-team maar denken ook graag met u mee om net dat tikkeltje extra te verzorgen.

Hoe gaan we te werk?

Na de voorbereidende gesprekken zal er een gepaste offerte opgesteld worden die rekent houdt met jullie wensen en budget.

Na bevestiging worden er duidelijke afspraken gemaakt voor de plaatsing van de materialen en neemt de DJ contact met u op voor de besprekingen van het verloop van de avond, jullie muziekkeuze, openingsdans, enz.

Onze professionele huwelijks-deejays zorgen steeds voor de nodige sfeer op de dansvloer.

Deze mensen ademen muziek en kruiden de avond graag af met een onvergetelijke ambiance.  Zij beseffen dat de juiste plaat op het juiste moment ook zorgt voor de juiste emotie.

U moet zich enkel druk maken over de dingen die echt belangrijk zijn, wij zorgen voor de muzikale omlijsting en technische ondersteuning, slaap dus gerust op beide oren.

Traditioneel

De standaard set-up is geschikt voor ongeveer een 150-tal personen en bestaat bij ons uit een discobar met aangepaste geluidsinstallatie, mengtafel met mogelijkheid tot aansluiten laptop/mp3-speler en voor verlichting 2x ledbar op statieven.

Onze technische crew zal de discobar steeds komen plaatsen in samenspraak met de verantwoordelijke op het afgesproken uur, natuurlijk voor de aanvang van het feest. Dit geeft u de mogelijkheid om de set-up reeds te gebruiken voor achtergrondmuziek, speech of andere…

De DJ zal aanwezig zijn op het, op voorhand afgesproken, uur. Hij start de dansavond wanneer u het wenst en hierbij is onze flexibiliteit natuurlijk een groot pluspunt.

Deze standaard set-up incl DJ komt op € 425 tot 3u ’s nachts, het is zeker mogelijk om de party verder te zetten na 3u. Overuren zijn mogelijk aan € 50 per bijkomend uur.  Dit is incl transport binnen een straal van 30km, verder wordt er per gereden kilometer € 0.60 gerekend.

Traditioneel Deluxe

Wij geven u de mogelijkheid om het standaard pakket eenvoudig uit te breiden met enkele leuke extra’s.  In het Deluxe pakket brengen wij voor u een strak afgewerkt witte Dj-booth mee, een rookmachine, led-verlichting met extra lichteffecten en laser.

Dit gehele pakket bieden we u aan tegen een meerkost van slechts € 100.

Totaalconcept uitbreidingen

Wenst u net dat tikkeltje meer, dan kan u bij ons terecht voor de uitwerking van een Total-Wedding-Concept. Hierbij zorgen wij natuurlijk steeds voor een perfecte balans tussen uw wensen en budget.

Het totaalconcept kan gaan over de inkleding van de zaalruimte dmv decor, voile, drapes, guirlandes, decoratieve verlichting.   Maar ook het verzorgen van de gehele animatie.  Bij Stresske boekt u ook een illusionist, tafelgoochelaar, pentekenaar, fotograaf, rook, vuurwerk, casino, gekke obers, vliegende priesters, live-bands, jazz-trio’s, enz.

U merkt dat wij zeer ver gaan om van deze unieke dag een onvergetelijke beleving te maken.