Een feest of fuif organiseren?
Eén van de belangrijkste punten op uw event is zeker en vast de muzikale omlijsting.  
Stresske zorgt in samenspraak met u voor de geschikte DJ en discobar, en dit aangepast aan uw wensen en budget.

Wij gaan tot het uiterste om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Extra’s zoals karaoke, casino, sfeerverlichting, decoratie enz. zijn natuurlijk steeds bespreekbaar.

Stresske’s DJ-Team

Stresske werkt met een 8-tal professionele DJ’s die reeds jaren in het vak zitten, geen amateurs maar mensen die muziek en ambiance in hun hart dragen en beseffen hoe belangrijk een goede sfeer is op uw event.

Voor ieder event hebben wij de gepaste DJ in huis.

  • Trouwfeesten.
  • 30+ fuiven
  • Verjaardagsparty’s
  • Openluchtevents
  • Bedrijfsfeesten
  • Voor- en naprogramma’s van live muziekbands
  • Kindernamiddag
  • Rockparty’s
  • Fuiven
  • Enz.

Tarieven voor feesten

De standaard set-up is geschikt voor ongeveer een 150-tal personen en bestaat bij ons uit een discobar met aangepaste geluidsinstallatie, mengtafel met mogelijkheid tot aansluiten laptop/mp3-speler en voor verlichting 2x ledbar op statieven.

Onze technische crew zal de discobar steeds komen plaatsen in samenspraak met de verantwoordelijke op het afgesproken uur, natuurlijk voor de aanvang van het feest. Dit geeft u de mogelijkheid om de set-up reeds te gebruiken voor achtergrondmuziek, speech of andere…

De DJ zal aanwezig zijn op het, op voorhand afgesproken, uur. Hij start de dansavond wanneer u het wenst en hierbij is onze flexibiliteit natuurlijk een groot pluspunt.

Deze standaard set-up incl DJ komt op € 425 tot 3u ’s nachts, het is zeker mogelijk om de party verder te zetten na 3u. Overuren zijn mogelijk aan € 50 per bijkomend uur.  Dit is incl transport binnen een straal van 30km, verder wordt er per gereden kilometer € 0.60 gerekend.

Deluxe uitbreiding

Wij geven u de mogelijkheid om het standaard pakket eenvoudig uit te breiden met enkele leuke extra’s.  In het Deluxe pakket brengen wij voor u een strak afgewerkt witte Dj-booth mee, een rookmachine, led-verlichting met extra lichteffecten en laser.

Dit gehele pakket bieden we u aan tegen een meerkost van slechts € 100.

Tarieven voor fuiven

U kan bij Stresske terecht voor ieder soort fuif, zowel mega-fuiven als 18-jarigentonnen, maar ook fuiven tvv uw vereniging.
Wij passen onze prijzen steeds aan aan uw budget en wensen.

U kan kiezen voor een DJ uit ons team of enkel voor de huur van de installatie.
Wij hebben de keuze uit een uitgebreid gamma aan movingheads, led-verlichting, verschillende soorten speakers, Pioneer DJ-materiaal, truss- en rigging materialen, enz.

U kan deze materialen online bestellen of wij maken voor u een gepaste offerte.  Voor samengestelde of grotere pakketten bieden wij u natuurlijk de nodige kortingen.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aangepaste offerte.

Alle bovenstaande tarieven zijn ex 21% btw.