U wenst een artiest, act of animatie te boeken voor uw event? Stresske bouwt de brug tussen organisator en artiest. Maak uw keuze uit ons uitgebreid aanbod aan coverbands, artiesten, acts en animatie.

Categorie

Categories:

Genre

Muziekgenre:
 
 
 
 
 
 
 

Prijsklasse

 
 
 
 
 
 
 

Doorzoek de resultaten

Uw band hier?

Jou band toevoegen op onze website? Dat kan.

XPD

XPD brengt u in een knallend live-concert van ruim 120 min. een mix van pop, rock, disco & soul van 1960 tot nu. Zelfs hedendaagse dance of een polonaise ontbreekt niet aan de playlist !

All-round
1001-1500 euro

Boulevard Vinyl

Boulevard Vinyl staat garant voor een stevige party vol stomende beats, meebrulbare hits en dansbare medleys.

All-round, Retro/oldies, Modern, Rock/alternative, Pop
1500-2000 euro

Cliff Willy & Zijn Podiumboys

Cliff Willy & Zijn Podiumboys brengen een swingende mix van onvervalste Vlaamse klassiekers. Tussendoor kruiden we het optreden met veel humor en interactie met het publiek.

All-round, Retro/oldies, Pop
500-1000 euro

Grooveline

Een vleugje pit en een sterke portie podiumambiance en je hebt de perfecte cocktail voor uw event! The ultimate live experience!

All-round, Retro/oldies, Modern, Rock/alternative, Pop
500-1000 euro

The PartyShakerz

Cocktailshakers mix different ingredients into delicious drinks. PartyShakerz blend different musical elements into one magical set.

All-round, Modern
500-1000 euro

2-3-GO

2-3-GO brengt een onafgebroken 90 minuten Roots-Rock’n’roll-Rockabilly singalong show. Ze brengen nummers van onder andere Gene Vincent, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley en Johnny Cash. Zo zetten ze een jaren 50 sfeer neer, met meezingers voor jong en oud.

Retro/oldies
500-1000 euro

Nerveus

All-round coverband met meer dan 10 jaar ervaring. Pop- rock en folkcovers van de jaren ’50 tot het recente heden. Van “zeg eens meisje” tot “sex on fire”.Van “Elvis” tot “Eminem”!

All-round
500-1000 euro

Highway 7

Dit stelletje ongeregeld, bestaat uit 5 muzikanten, die worden bijgestaan door een spetterend sparkling front duo. Our Ginger Lady “Sabine” en Mister Proper “Chris”, gekend van De Voice Van Vlaanderen. Try, listen and taste us! you’ll definitely love us.

All-round, Retro/oldies, Modern, Pop
500-1000 euro

Stray Dogs

Drie zangstemmen, een gitaar, een sax en percussie zorgen voor een unieke samenklank met een flinke dosis ambiance.

All-round, Easy listening
500-1000 euro

The Hellbillies

The Hellbillies: hét bewijs dat je met akoestische gitaren je keet in vuur en vlam kan zetten en het publiek kan laten meekwelen met classics van Dotan tot Daft Punk en van Triggerfinger tot Toto!

All-round, Retro/oldies, Rock/alternative, Pop, Easy listening
500-1000 euro

Art=Shock

Art=shock is een muzikaal dynamisch kwartet van vier vrouwen die met elke muzikale gelegenheid raad weten. Ze zorgen voor een super show met prachtige muziek. Als u het zich voor kunt stellen, kunnen zij het spelen.

All-round
500-1000 euro, 1001-1500 euro