U wenst een artiest, act of animatie te boeken voor uw event? Stresske bouwt de brug tussen organisator en artiest. Maak uw keuze uit ons uitgebreid aanbod aan coverbands, artiesten, acts en animatie.

Categorie

Categories:

Genre

Muziekgenre:
 
 
 
 
 
 
 
 

Prijsklasse

 
 
 
 
 
 
 

Doorzoek de resultaten

Uw band hier?

Jou band toevoegen op onze website? Dat kan.

Lez Anfants Terriblez

Deze nieuwe showband neemt u mee op een trip door de gouden jaren van de topmuziek en brengen u een uitgekiende mix van disco-rock-meezingers-dance. Zij zetten ieder event in vuur en vlam en kruiden af met top-ambiance, emotie en humor. Komt dit fantastisch zootje ongeregelde supermuzikanten jou podium onveilig maken?

All-round, Retro/oldies, Modern, Rock/alternative, Pop, Humor
1500-2000 euro

XPD

XPD brengt u in een knallend live-concert van ruim 120 min. een mix van pop, rock, disco & soul van 1960 tot nu. Zelfs hedendaagse dance of een polonaise ontbreekt niet aan de playlist !

All-round
1001-1500 euro

Boulevard Vinyl

Boulevard Vinyl staat garant voor een stevige party vol stomende beats, meebrulbare hits en dansbare medleys.

All-round, Retro/oldies, Modern, Rock/alternative, Pop
1500-2000 euro

Cliff Willy & Zijn Podiumboys

Cliff Willy & Zijn Podiumboys brengen een swingende mix van onvervalste Vlaamse klassiekers. Tussendoor kruiden we het optreden met veel humor en interactie met het publiek.

All-round, Retro/oldies, Pop
500-1000 euro

The PartyShakerz

Cocktailshakers mix different ingredients into delicious drinks. PartyShakerz blend different musical elements into one magical set.

All-round, Modern
500-1000 euro

Grooveline

Een vleugje pit en een sterke portie podiumambiance en je hebt de perfecte cocktail voor uw event! The ultimate live experience!

All-round, Retro/oldies, Modern, Rock/alternative, Pop
1001-1500 euro

Nerveus

All-round coverband met meer dan 10 jaar ervaring. Pop- rock en folkcovers van de jaren ’50 tot het recente heden. Van “zeg eens meisje” tot “sex on fire”.Van “Elvis” tot “Eminem”!

All-round
500-1000 euro

Highway 7

Dit stelletje ongeregeld, bestaat uit 5 muzikanten, die worden bijgestaan door een spetterend sparkling front duo. Our Ginger Lady “Sabine” en Mister Proper “Chris”, gekend van De Voice Van Vlaanderen. Try, listen and taste us! you’ll definitely love us.

All-round, Retro/oldies, Modern, Pop
500-1000 euro

Stray Dogs

Drie zangstemmen, een gitaar, een sax en percussie zorgen voor een unieke samenklank met een flinke dosis ambiance.

All-round, Easy listening
500-1000 euro

The Hellbillies

The Hellbillies: hét bewijs dat je met akoestische gitaren je keet in vuur en vlam kan zetten en het publiek kan laten meekwelen met classics van Dotan tot Daft Punk en van Triggerfinger tot Toto!

All-round, Retro/oldies, Rock/alternative, Pop, Easy listening
500-1000 euro

Along Comes Mary

Gewapend met een strakke band kleurt Mary onstuimig buiten de lijnen waarmee jazzland is afgebakend. Ze gooit alles in de strijd om u van bij uw kraag de dansvloer op te sleuren. Hits uit de jaren ’40, ’50 en ’60 worden nieuw leven ingeblazen. Houdt u van swing, vrolijke lindyhop, stomende rock ’n roll en gospel?

Retro/oldies, Jazz, Easy listening
1001-1500 euro