U wenst een artiest, act of animatie te boeken voor uw event? Stresske bouwt de brug tussen organisator en artiest. Maak uw keuze uit ons uitgebreid aanbod aan coverbands, artiesten, acts en animatie.

Categorie

Categories:

Genre

Muziekgenre:
 
 
 
 
 
 
 
 

Prijsklasse

 
 
 
 
 
 
 

Doorzoek de resultaten

Uw band hier?

Jou band toevoegen op onze website? Dat kan.

Riet Verheyen

Als Uw Gastvrouw geef ik een stem aan de boodschap van uw organisatie of uw bijzondere persoonlijke moment. U kunt bij mij terecht voor de presentatie van uw event – zoals een bedrijfsfeest, een netwerkwerkactiviteit of een debat – waarbij ik met veel plezier zorg voor de professionele inleiding en/of begeleiding. Kom meer te weten over Uw Gastvrouw en ontdek wat ik voor u kan betekenen!

XPD

XPD brengt u in een knallend live-concert van ruim 120 min. een mix van pop, rock, disco & soul van 1960 tot nu. Zelfs hedendaagse dance of een polonaise ontbreekt niet aan de playlist !

All-round
1001-1500 euro

Tine & De Teletijdmachine

‘Tine & De Teletijdmachine’ brengt de vrolijke deuntjes van Spring, W817, Samson & Gert, Eurosong for Kids etc. weer naar boven. Kortom een beleving voor jong en oud.

All-round, Humor
500-1000 euro

Double-D

Na hun succesvolle doortocht in The Voice van Vlaanderen, waarin ze onder de vleugels van Axelle Red de finale bereikten, staan de tweelingbroers Koen en Jo er helemaal met hun liveband DD (Double-D).

All-round, Modern, Pop
2000-3000 euro

A3 Beton

Iets dat alle leden van A3-beton gemeen hebben is dat ze allemaal al vroeg werden geïntroduceerd aan muziek. Of dat nu op eigen houtje was of door familie of vrienden, ze bleken allen een natuurtalent. Na een korte pauze pakt de band de draad nu weer op en voelen zij zich muzikaler dan ooit.

All-round
1500-2000 euro

Fons en die van Ons

Meer dan ooit staan Fons en die van Ons garant voor een knap staaltje ingenieus muzikaal entertainment, humor en show! Laat u verrassen door de origineelste hit machine en partyband van Vlaanderen, laat u verrassen door Fons en die van Ons!

All-round
2000-3000 euro

Grooveline

Een vleugje pit en een sterke portie podiumambiance en je hebt de perfecte cocktail voor uw event! The ultimate live experience!

All-round, Retro/oldies, Modern, Rock/alternative, Pop
500-1000 euro

Boulevard Vinyl

Boulevard Vinyl staat garant voor een stevige party vol stomende beats, meebrulbare hits en dansbare medleys.

All-round, Retro/oldies, Modern, Rock/alternative, Pop
2000-3000 euro

The milkmen sixties tribute

The Milkmen Sixties Tribute Band brengt een kwaliteitsvol programma met sixties muziek van onder meer The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbison, The Animals, Jefferson Airplane, Spencer Davis, The Who, en vele anderen…,

All-round, Retro/oldies, Rock/alternative
500-1000 euro

2-3-GO

2-3-GO brengt een onafgebroken 90 minuten Roots-Rock’n’roll-Rockabilly singalong show. Ze brengen nummers van onder andere Gene Vincent, Jerry Lee Lewis, Elvis Presley en Johnny Cash. Zo zetten ze een jaren 50 sfeer neer, met meezingers voor jong en oud.

Retro/oldies
500-1000 euro

Nerveus

All-round coverband met meer dan 10 jaar ervaring. Pop- rock en folkcovers van de jaren ’50 tot het recente heden. Van “zeg eens meisje” tot “sex on fire”.Van “Elvis” tot “Eminem”!

All-round
500-1000 euro