Wie en wat is Stresske en waarvoor kan u bij ons terecht?

Stresske BVBA werd in 2003 opgericht door zaakvoerder Steven Stesmans. Zijn passie voor muziek en techniek groeide uit tot een stabiele jonge firma die gespecialiseerd is in de verhuur en verkoop van professionele licht- en geluidsinstallaties.
Via onze vernieuwde website geven wij u een gedetailleerd overzicht van onze uiteenlopende services gaande van Discobar/DJ en PA-service tot de organisatie en technische ondersteuning van events alsook bookings van bands en artiesten.

U kan bij ons terecht voor de huur van de meest professionele apparatuur. In ons magazijn vindt u enkel up-to-date-materiaal dat met de grootste zorg wordt onderhouden.
Maak via de Verhuur-link uw keuze uit een uitgebreid aanbod aan licht- en geluidsmaterialen voor zowel feesten als fuiven, PA-techniek, karaoke-avonden, casino-events, decoratieve belichting en special effects.

Ons verkoopaanbod houden we vrij beperkt, dit geeft ons de kans om u een perfecte service met de nodige know-how te bieden.
Stresske bvba is de Belgische distributeur van de Magic-Sing karaoke-apparatuur en officiële verdeler van de speakersystemen van HK-Audio.

Neem ook nog even een kijkje bij onze referenties, de productiefoto's van vele tevreden klanten geven u een overzicht van wat we doen en waar Stresske BVBA voor staat. Laat u overtuigen door onze kwaliteiten.
Indien u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om op al uw vragen een gepast antwoord te geven.

Wij zetten onze schouders onder ieders event, megagroot of gezellig klein. 

Comments